SHPËRNDAJE

Microsoft siç duket do të korr edhe një sukses tjetër me lojën e tyre të re Halo 4 për Xbox 360, dhe sipas një raporti të fundit nga VGChartz, Microsoft ka shitur mbi tre milion kopje të kësaj loje vetëm në ditën e lansimit.

Sipas këtij raporti nga 3 milion kopje të shitura, 1.9 milion kopje ishin shitur vetëm në SHBA të cilat llogariten për 60% të shitjeve, një rritje prej 15% nga shitja ditore e versionit Halo 3.

Halo 4 pritet që të shes mbi 4 milion njësi deri në fund të javës së saj të parë, edhe pse kjo ndoshta mund të jetë edhe më e lartë, Halo 3 ka shitur për të njëjtën kohë rreth 3.8 milionë. |ameble|

[youtube id=”GO376G4tbGM” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE