SHPËRNDAJE

Apple ka lëshuar ne dispozicion për zhvilluesit(developers) versionin e fundit iOS6/Beta4 për smartphone dhe duket se ka vendos qe të heq aplikacionin YouTube nga ky version.

Është konfirmuar nga Apple se aplikacioni i YouTube-it nuk do të përfshihet në pajisjet e tyre kur versioni iOS6 do të dal për download gjatë këtij viti, e ne të njejtën kohë kompania Google është duke punuar në një aplikacion te ri te YouTube-it qe do të jetë në dispozicion ne AppStore për përdoruesit e pajisjeve të Apple-it.

Licenca jonë për të përfshirë aplikacionin YouTube në versionin e ri te iOS-it ka përfunduar, klientët mund të përdorin YouTube nëpërmes shfletuesit(browser-it) Safari.

Apple si duket ka vendos të mos e vazhdojë licencën e tyre më aplikacionin YouTube për shkak të rasteve të tanishme gjyqësore qe ka me prodhuesit te pajisjeve të Android-it. |9to5mac.com| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE