SHPËRNDAJE

Thashethëme: Duket se Samsung nuk do të jetë fëmiu i vetëm në shesh lojërash me “phablet” smartphone. Digi Times raporton se HTC janë të vendosur për të lançnuar edhe një smartphone 5 inch diku në periudhën Shtator-Tetor. Telefoni flagship nga HTC do përmbanë një rezolutë 1794×1080.

Samsung ishin të parët që dolën me një telefon 5 inch-ësh, tashmë kanë plane për një pajisje 5.5 inch, Galaxy Note II, dhe ne do duhej ta shihnim këtë në disa javët e ardhshme. Suksesi i Galaxy Note 5 inch ka ngjallur interes nga më shumë krijues Korean të telefonave, ku edhe e pamë lëshimin e telefonit LG 5 inch Optimus Vu vetëm disa muaj më parë.

Hyrja e HTC në tregun ‘phablet’ duhet të ndihmojë në zgjerimin e tregut, por unë kam një ndjenjë se do të shkurtoj në shitjen e tabletë-ve. Duke pasur parasysh se HTC dhe LG nuk po kalojnë edhe aq mirë me tableta, dhe Samsung është kërcënimi i vetëm real nga të tre kompanitë së bashku, nxjerrja  e një “phablet ‘ në shitje do të ishte mirë për të luftuar shitjen e iPhone dhe iPad. |digitalspy| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE