SHPËRNDAJE

Jemi njoftuar se kompania Apple ka ftuar mediat për ngjarjen e tyre me 12 Shtator për iPhone5, por tani edhe HTC ka bërë te njëjtën gjë duke njoftuar se do të mbajë një konferencë shtypi më 19 shtator, ka të ngjarë se do të paraqesë pajisje të reja me Android dhe Windows Phone 8.
HTC nuk kanë dhënë ndonjë informacion shtesë nëse do të shpallin ndonjë prej pajisje të përfolura më herët, mirëpo thuhet se do të paraqesin smartphone-in e tyre të ri 5inç, që disa foto janë shfaqur nëpër portale të internetit ditët e fundit, për ma shumë informata sa i përket kësaj ngjarje mbetet të njoftohemi. |ameble| |androidcommunity.com|

 [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE