SHPËRNDAJE

Siç kemi parë edhe me modelin e më hershem HTC One M7 ku janë prodhuar modele me ngjyrë ari (gold) me saktësisht kanë qenë vetëm katër, tani si duket kompania është duke bërë të njëjtën gjë edhe me modelin e fundit HTC One M8, mirëpo që ende nuk dihet a do te jenë vetëm katër të tilla apo me shumë?

Ky smartphone është në shitje dhe kushton 2560 $, 2700$ do te jetë me ngjyrë Pink-Gold (ari me ngjyrë rozë), kurse 2830$ do te jetë nga platini. /ameble

[youtube id=”TOiTewrY2BY” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE