SHPËRNDAJE

HTC One Windows PhoneHTC thuhet se është duke zhvilluar një HTC One të ngjashëm mirëpo që posedon platformën Microsoft Windows Phone 8, ka raportuar Neowin. Smartphone-i do të shfaqet më karakteristika dhe dizajn të ngjashëm me HTC One (versioni Android), edhe pse nuk do të jetë një kopje e përkryer.

HTC One (versioni Windows Phone) pritet të shfaqet me trup alumini, zërimin Beats Audio, dhe ekran më dimensione ndërmjet katër dhe pesë inçësh. HTC One origjinal posedon ekranin 4.7 inç ndërsa për versionin Mini është përfolur të shfaqet me ekran 4.3 inç, që do të thotë se versioni me Windows Phone mund t’i ngjajë njërit prej dy modeleve Android.

Nuk ka asnjë dëshmi nëse raporti nga Neowin është i vërtet apo vetëm një thashetheme.

Microsoft ende është duke luftuar të ndërtoj një pjesë të tregut për Windows Phone 8, dhe po qesë ndodh kjo e thënë atëherë HTC One mund të ndihmojë të rris shitjet sado pak. |ameble|

SHPËRNDAJE