SHPËRNDAJE

HTC One SU sapo është shfaqur në faqen e internetit kineze të HTC-së dhe duket se ky produkt është planifikuar fillimisht për Kinën. Për më shumë informata shpresojmë të njoftohemi më 19 shtator, kur HTC planifikon një ngjarje për të rejat e këtij brendi. HTC One SU sjell një dizajn industrial me nënshkrim nga HTC, por këtë herë në formën e tij më të evoluar me një ngjyrë të bardhë të mrekullueshme, nga e cila dhe merr emertimin “Luftëtar i Bardhë”.

Disa karakteristika të HTC One SU  janë;

– 4.3 inch WVGA ekran Super LCD2,
– Dual-core procesor 1.0GHz,
– 8.9mm i hollë,
– 4GB hapësirë për ruajtje të brendshme, microSD card slot,
– 119g e peshë,
– Android 4.0 me HTC Sense 4,
– Beats Audio. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE