SHPËRNDAJE

Pronarët e HTC One do të kenë një suprizë të këndshme këtë muaj. Android 4.1 bashkë me HTC Sense 4+ do të vijnë në ONE X dhe ONE S. HTC ka konfirmuar së përditsimi (update) do të bëhet së pari në modelet globale e pastaj edhe në modelet që shiten nëpërmes kompanive mobile.|ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE