SHPËRNDAJE

Kanë filluar të qarkullojnë disa thashetheme rreth një smartphone-i të ri nga HTC i cili do të ketë të instaluar platformën nga Microsoft-i Windows Phone 8 me emër të koduar “Tiara”. Edhe pse javë më parë kishte publikuar një smartphone me karakteristika jashtëzakonisht impresionuese, HTC One, si duket HTC me modelin e ri Tiara, dëshiron të krijon një mundësi më të madhe të përzgjedhjes së modeleve të tyre për fansat e këtij brendi, çofshin ata me sistem Android ose me Windowos Phone 8.

Siç po shihet, procesori i HTC Tiara do të jetë 1.2 Ghz dual-core Snapdragon me ekran 4.3 inç të teknologjisë Super WVGA Super LCD2 i mbështetur në një RAM 1GB dhe me hapësirë të brendshme 8 GB. Kamera e pasme është 8 Megapixel ndërsa ajo frontale 1.6 Megapixel. Për momentin nuk ka informata ose diçka më shumë në lidhje me çmimin ose datën e lasnimit të tij. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE