SHPËRNDAJE

[CeBIT 2013] Huawei në panairin CeBIT do të prezantoj sistemin HD për video-konferenca, Huawei TE30.
Huawei TE30 është një sistem më kamerë, mikrofon dhe kodek (codec) të integruar dhe posedon lidhjen Wi-Fi. Ajo mund të montohet në mur, tavan ose edhe të vendoset mbi televizion.

Huawei TE30 shfaq profil të lartë H.264 (HP), Video Motion Enhancement (VME) 2.0 që është për procesimin e videove të zgjeruara, H.264 Coding Scalable Video (SVC), SEC 3.0 përfshinë detektimin inteligjent të fytyrës në levizje si dhe posedon teknologjinë e dyfishuar në frekuenca vizuale. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE