SHPËRNDAJE

Pas ngjarjeve të kaluara të këtij viti CES, CeBIT dhe MWC 2013, tani është koha për IFA apo Internationale Funkausstellung, që shpjegimi i tij i plotë është konsumi pa limit i elektronikës, që çdo vit mbahet në Berlin të Gjermanisë në fund të verës.

IFA 2013 feature image

Ketë vit kjo ngjarje duket të jenë e ngarkuar sipas paralajmërimeve të mëdha dhe gjithashtu lansime të produkteve të reja. Ngjarja zyrtarisht fillon të premten më 6 Shtator por konferenca e madhe për media fillon nga e mërkura me 4 Shtator.

IFA tradicionalisht ka qenë një ngjarje e madhe për kompanitë Samsung, Sony, LG, e tjera dhe natyrisht se këto kompani do të kenë pjesën e tyre të prezantimeve në kohë të veçanta, aty pritet shumë çka edhe nga kompani tjera që do të shfaqin produkte e tyre.

Gjithsesi ngjashëm si vitin e kaluar, ketë javë ne do të shfaqim ngjarje drejtpërdrejt nga Gjermania për t’ju sjellë risit dhe më të rejat nga IFA 2013.

Por çfarë konkretisht pritet nga kjo ngjarje?

Kemi paraqitur raporte, lajme, thashetheme, disa nga ato janë zyrtarizuar nga kompanitë, mirëpo shkurtimisht do tu japin një pasqyrë se cilat janë produktet që pritet të shfaqen në ketë organizim vjetor:

  • Samsung​ – Galaxy Note 3, Galaxy Gear dhe ndoshta ndonjë tablet,
  • Sony – Xperia Z1, Z1 ‘mini’ dhe ndoshta ndonjë lens për kamera,
  • LG – ndonjë smartphone G2, tabletin G Pad dhe ndoshta një ekran për smartphone me 1440p
  • HTC – HTC One (me ngjyra), HTC One Max,
  • Archos – Smartphone dhe tablet


Në të njëjtën kohë, IFA nuk është vetem për smartphone dhe tabletë, kështu që mund të shohim edhe shumë e shumë pajisje tjera. Prandaj qëndroni me ne, një javë me plotë të reja nga teknologjija. |ameble|

SHPËRNDAJE