SHPËRNDAJE

Dikujt mund ti interesoj për pajisjen që e blenë, a është e riparueshme nesë ndodh ndonjë prishje harduerike?

Për ketë arsye, iFixit ka autoritet të studioj pajisjet teknologjike, analizoj atë që është brenda tyre, dhe tregoj aftësitë e tyre në riparimin e harduerit, ata kanë filluar me një pasqyrë të re për të bërë më të lehtë për njerëzit që të mësojnë më shumë për tabletë apo pajisje tjera.

Kohëve të fundit kanë publikuar një listë për riparimin e tabletëve.

Tableti Dell XPS ka marr 9 pikë nga totali 10, për vida (shrafat) të koduar me ngjyrë dhe kabllot e etiketuara, me pastaj me nota të larta janë edhe pajisjet si: Amazon Kindle Fire, Motorola Xoom, Google Nexus 7, Samsung Galaxy Tab 2 etj. Ndërsa Apple dhe Microsoft janë në fund të listës për sa i përket kësaj. Çdo iPad që nga gjenerata e dytë e tani notohen me 2-sh, Kurse Surface Pro është edhe më keq me 1-shë. Shikoje listën e plotë këtu.

Nga kjo të gjithë ne mund të mësojmë përafërsisht cilat nga pajisjet mund të rregullohen më lehtësi dhe cilat me vështirësi, kurse ka nga ato që nëse dëmtohen harduerikishtë atëherë duhet të hidhët në mbeturina. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE