SHPËRNDAJE

Siç edhe ishte përfolur, Inbox-i i Gmail-it ngadalë po ndryshohet më një pamje krejt të re për Desktop, iOS dhe Android.

[youtube id=”CFf7dlewJus” width=”600″ height=”350″]

Inbox i ri do të ketë një pamje tjetër për të ndihmuar më shumë përdoruesit të organizojnë Inbox-in e tyre në kategori dhe Tab-a horizontal, kundrejt listës vertikale të deritanishme.

Kurse në pajisjet mobile, aplikacionet iOS dhe Android tani do ti ofrojnë përdoruesve qasje më të lehtë për të etiketuar kategori të tilla si sociale, promovime dhe përditësimet. Përditësimi për iOS dhe Android do të jetë në dispozicion në javët e ardhshme është njoftuar në blogun e Gmail-it.

Përdoruesve që nuk u pëlqen pamja e re atëherë mund të kaloni prapa në pamjen klasike. |ameble|

SHPËRNDAJE