SHPËRNDAJE

Instagram për herë të parë ka nxjerr disa shifra mbi përdoruesit aktivë mujor të saj. Sipas kompanisë, përdoruesit e tyre aktivë mujor qëndrojnë në 90 milionë. Me sa duket kjo është 10 % nga muaj dhjetori në janar. Kevin Systrom nga Instagram thotë se kompania “vazhdon të shoh rritje shumë të madhe në mbarë botën.”

Deri sa 90 milion përdorues janë aktivë? Instagram thotë se janë përgjegjës për 40 milionë fotografi të ngarkuara në ditë, së bashku me 8500 pëlqime (likes) për sekondë dhe 1000 komente për sekondë. Mjaft mbresëlënëse. Nuk ka ndonjë informacion për një llogaritje apo ndarje nga përdoruesit e Android-it dhe iOS-it, apo hollësi tjera rreth kësaj. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE