SHPËRNDAJE

Në Tetor, Nokia kishte bërë njoftimin se rrjeti social për fotografi Instagram do të vjen edhe për të sistemin operativ Windows Phone në javët e ardhshme, por në fakt nuk ka ndodhur. Raundi i fundit i thashethemeve sugjerojnë se Instagram për Windows Phone do të jetë i lëshuar në një javë. Kjo duhet të vijë si një lajm i mirë për të gjithë përdoruesit e sistemit Windows Phone, të cilët janë duke pritur padurim aplikacionin Instagram për të qenë pjesë e sistemit të Microsoft-it.

Instagram

Për fat të keq, nuk ka asnjë njoftim zyrtar nga kompania Facebook në pronësi, për nisjen e aplikacionit Instagram për Windows Phone, dhe le të shpresojmë se thashethemet kësaj radhe do të jenë të sakta. |ameble|

SHPËRNDAJE