SHPËRNDAJE

Kryeshefi i Nokia-s Stephen Elop ka njoftuar sot se pajisjet me Windows Phone shumë shpejt do të marrin rrjetin social të shumë popullarizuar për foto, Instagram.

Instagram on WP

Njoftimi është bërë gjatë ngjarjes se sotme të Nokia World në Abu Dhabi krahas smartphone-ve Nokia Asha 500, 502, 503 dhe Lumia 1520.

Përdoruesit e smartphone-ve që përdorin Windows Phone aplikacionin Instagram do të mund ta marrin nga Windows Store në ditët e ardhshme. |ameble|

SHPËRNDAJE