SHPËRNDAJE

Sistemi i ri operative i iphone iOS 6 nuk është planifikuar të lansohet deri në këtë vjeshtë, por nëse jeni etuziast i Iphone-it dhe nuk keni durim deri në vjeshtë egziston mënyra që të instaloni sistemin e ardhshëm me një kosto.

Ju mund të paguani 100$ dhe të bashkoheni në iOS Developer Program, Program i cili shpërndan iOS 6 vetëm për zhvilluesit, që tani kanë vetem disa muaj për të zhvilluar aplikacione të reja per OS të ri. Pasi që të regjistroheni apple do të azhuroj OTA (Over the air) pajisjet iPhone 4s dhe iphone4 (310MB) si dhe iPad2 dhe 3 (500MB).  Mos harroni që kjo nuk eshte iOS 6 i finalizuar dhe është me shumë meta (bugs)

Apple-it mund të mos i pëlqej kjo, por është mënyra e vetme legale që nga sot të keni iOS 6 ne Iphonin tuaj. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE