SHPËRNDAJE

Internet Explorer vjen në Xbox 360 më Kinect kontroll. Sipas burimeve The VERGE, Microsoft është duke testuar një version të modifikuar të Internet Explorer 9 në Xbox 360 console. Kjo në fund do të lejojë që përdoruesit te kenë mundësi të shfletojnë Internetin nëpërmes Xbox. Microsoft gjithashtu ka integruar zërin Kinect dhe lëvizjet në shfletuesin IE, kështu që përdoruesve do tu jepet mundësia qe sa me shpejt të kërkojnë gjëra dhe të hapin faqet në Internet. |technet.com| |ameble|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE