SHPËRNDAJE

Intex sot ka njoftuar për lançimin e tabletit të ri i quajtur “iBuddy Connect” i cili njëkohësisht përkrah GSM SIM kartelën.

Ky tablet karakterizohet me specifika si në vijim;

  • 7 inç ekrani kapacitiv
  • Procesor 1 GHz
  • RAM 512 MB DDR3
  • Sistemi Operativ Android 4.0.4
  • Përkrahë GSM SIM
  • Kamera e pasme 2 megapixel
  • Wi-Fi (802.11 b / g / n) dhe Bluetooth
  • 4 GB hapësirë të brendshme që mund të rritet deri në 32 GB nëpërmjet mikro-SD slot kartelës
  • HDMI port
  • Në dispozicion në ngjyra të bardhë dhe kafe |ameble| [divider top=”0″]
SHPËRNDAJE