SHPËRNDAJE

Apple ka lëshuar versionin e parë të ri të sistemit të saj operativ mobil qe është iOS 6.1 beta vetëm për zhvilluesit (developers).
iOS 6.1 beta vjen me një numër të madh të përmirësimeve, të cilat përfshijnë përmirësime në mënyrën se si zhvilluesit mund të përdorin shërbimin e ri të Apple Maps brenda aplikacioneve te tyre, përmirësimin e gjërave të tilla si në Passbook dhe në shfletuesin Safari.
Pasi qe ky është versioni beta i parë i ndërtuar për iOS 6.1, nuk pritet që Apple versionin final të iOS 6.1 të lëshojë për pjesën tjetër, ndoshta edhe për një kohë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE