SHPËRNDAJE

Të gjithë ata që tashmë kanë instaluar versionin iOS 7 në pajisjet e tyre Apple (iPhone, iPad) nga sot mund të bëjnë përditësimin me versionin iOS 7 Beta 4 të këtij sistemi operativ.

iOS 7 ka disa javë që është lansuar për tu instaluar tek pajisjet e zhvilluesve softuerik dhe të tjerëve të cilët e kanë instaluar në mënyrë manuale versionin beta të këtij sistemi.

Për ata që deri me tani nuk e kanë provuar sistemin iOS 7, ju kujtojmë se instalimin e këtij sistemi operativ mund ta bëni manualisht.

Gjithashtu keni parasysh që ju mund të ktheni pajisjen tuaj Apple nga iOS 7 në versione më të vjetra nëse nuk jeni të kënaqur me versionin  iOS 7 Beta. |ameble|

 

SHPËRNDAJE