SHPËRNDAJE

Apple iOS 7 do të prezantohet në konferencën për zhvillues (WWDC 2013), e cila pritet të mbahet muajin e ardhshëm në San Fransisco, në ketë ngjarja tanimë lansimi i versionit të ardhshëm të platformës iOS nga Apple është konfirmuar nga udhëheqësi i Apple-it Tim Cook.

iOS 7 concept

Më parë kemi dëgjuar se Jony Ive nga Apple është duke punuar në ketë version dhe se do të ketë një ridizajnim të plotë të ri me ndërfaqe të rrafshët, ketë e ka konfirmuar gjithashtu edhe Tim Cook se Jony Ive është me të vërtetë çelësi kyç për platformën e re nga Apple.

Në anën tjetër kompania Apple ende nuk kanë ndarë asnjë informacion për atë se çfarë do të përfshihet në Apple iOS 7. Gjithçka mbetet të shihet muajin e ardhshëm. |ameble|

SHPËRNDAJE