SHPËRNDAJE

Disa javë më parë kemi publikuar një Edutek se si të përgatitni iPhone-in / iPad-in për versionin e ri iOS 8. Që nga sot, ky version është i gatshëm për shkarkim si dhe instalim dhe para se të filloni me këtë proces, paraprakisht ju duhet të dini se a e përkrahë pajisja juaj sistemin iOS 8.

Cilat pajisje do të përkrahin versionin iOS 8?

Pajsjet kompatibile me iOS 8

Duhet kuptuar se versioni i ri iOS 8 nuk do të përkrahë të gjitha pajisjet e prodhuara deri më tani nga Apple. Pajisjet që përkrahin versionin iOS 8 janë:

 • iPhone 4S,
 • iPhone 5,
 • iPhone 5S,
 • iPhone 5C,
 • iPhone 6
 • iPhone 6 Plus
 • iPad 2,
 • iPad 3,
 • iPad 4,
 • iPad Air,
 • iPod Touch gjenerata 5,
 • iPad Mini dhe
 • iPad Mini me ekran retinë.

Çfarë duhet të bëhet para se të instalohet versioni i ri, rekomandojmë këtë material se si të përgatitni iPhone-in / iPad-in për versionin e ri iOS 8. Si të filloni me instalimin e iOS 8, klikoni tek opsioni Settings, duke vazhduar më tutje tek Opsioni General dhe në fund klikoni tek Software Update./ameble

SHPËRNDAJE