SHPËRNDAJE

Apple si duket do të organizojë një ngjarje me 23 Tetor, në të cilën pritet të paraqes tabletin iPad më të vogël, i cili do duhej tu bëj konkurrencë modeleve të lira të Amazon-it dhe Google, ka thënë për Reuters një burim i njohur me këtë çështje.

Analistët nga Wall Street parashikojnë për disa muaj rresht se Apple është duke planifikuar një version më të vogël, më të lirë të tabletit iPad shumë të kërkuar, për të marr rolin e liderit në tregun e pajisjeve të lira. Një veprim që analistët thonë se mund të ndikoj negativisht në kufijtë e kompanisë, por do të parandalojë rivalët që dominojnë në një segment të rëndësishëm të tregut. Burimet nuk specifikojnë se cilat produkte do të jenë fokusi i ngjarjes dhe zëdhënësi i Apple nuk pranoi të komentojë për ketë, gjithashtu AllThingsD ka raportuar javën që shkoj për këtë ngjarje, kompania thotë është duke u përgatitur për të zbuluar produktin e ri më 23 Tetor, vetëm pak ditë para prezantimit të Windows 8 dhe tablet-it Surface nga Microsoft. |Reuters| [divider top=”0″]

 

SHPËRNDAJE