SHPËRNDAJE

Modeli Ipad3Ipad i fundit i Apple është natyrisht tableti më i mirë që Apple ka bërë deri më tani. Me një ekran me rezolucion të lartë 2048×1536 që është më mirë se HD(High Definition), me një procesor A5X dhe markë ndërtimin dhe projektimin te larte qe arrin standarde Premium Apple, duke i pasur këto karakteristika parasysh ka shumë arsye për të dëshiruar Ip
ad-in e ri.

Është më user-friendly (i përdorshëm), dhe pa dyshim një tabletë intuitiv ne zgjedhjen tonë me versionin e fundit te IOS. Me 9.7inç të tij dhe formë më katrore se tabletet tjerë, është shume i përshtatshme për të lexuar gazetat, revistat dhe librat dhe ofron një përvojë shumë të rehatshme në të dy pozitat si në portret dhe ne peizazh.

Ne testuam prekjen e ekranit, por nuk mund të theksojmë tani për tani se sa i mprehtë është ky ekran. Por nga shikimi i pare nuk mundem të vërenim ndonjë piksel të vetëm derisa ta ofroni mire për ta shikuar, dhe këtë me se miri mund ta vëreni gjate te lexuarit te tekstit apo luajtjes se lojërave dhe duket fantastik.

Fotografitë gjithashtu duken të pabesueshme nga bukuria e dukjes në ekran, e cila kur kombinohet me kamerën 5-megapiksel të “Sight” përsëri i mundëson Ipad-it te kthehet ne tabletë te mprehtë qe bën foto te mrekullueshme.

Ky Tablet shitet nga 550 Dollar ne Amerike për versionin 16GB me Wi-Fi dhe 650 Dollar për versionin 3G 16GB, deri tani është arritur rekordi i shitjes duke shitur mbi 3 milion copë në ditë, kjo statistike dëshmon që ky tabletë do te jetë njeri ndër tabletët më të preferuar te 2012.

Apple iPad 3 specifikat:

Këtë tablet mund ta gjeni edhe me këta emra: Apple iPad 2 Plus, Apple iPad HD, Apple The new iPad

Harduer dhe Specifikat

  • Procesori: Dual core processor, Fast processor (1000 MHz)
  • Pesha&Madhesia: Thin body, measuring less than 9.5mm/0.37inches (0.37 inches)
  • Rezolucioni:High pixel densitiy screen, over 250ppi (264 ppi)
  • RAM: (1024 MB RAM)
  • Grafika: Quad core PowerVR SGX543MP4
  • Kamera: 5Megapiksel
  • Touchscreen: Capacitive dhe Multi-touch
  • Bateria: 11560 mAh
  • Portet: USB, Micro HDMI
  • Wireless: Wi-Fi 802.11a/b/g/n

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE