SHPËRNDAJE

Deri më tani janë bërë teste të ndryshme ndërmjet iPhone 5 dhe Galaxy S3 ku disa i japin përparësi iPhone 5 e disa të tjerë Galaxy S3. Testi i përzierjes me mikser në videon më poshtë heq dilemën përgjithmonë se cili është më i miri. |ameble|

[youtube id=”rofgMueCOqo” width=”600″ height=”350″]

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE