SHPËRNDAJE

Apple ka bërë të ditur se produktet e fundit iPhone 5, iPad 4 dhe mini iPad do të futen në tregun e Kinës në dhjetor. Wi-Fi versionet do të jenë në treg nga 7 dhjetori, ndërsa iPhone 5 një javë më vonë.

Të gjitha pajisjet do të kushtojnë njëjtë sikurse çmimet aktuale në SHBA dhe mund të shiten nëpërmjet Online Apple Store, nga shitësit e autorizuar dhe në dyqane me pakicë të Apple-s.

Nga futja e produkteve më të reja nga Apple në tregun e Kinës, i cili realisht është më i madh në botë, priten shitjet e mëdha. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE