SHPËRNDAJE

Është zbuluar se porosia për produktin e ri nga Apple “iPhone 5” mund të fillojë nga data 12 shtator, ndërsa shitja zyrtare do të fillojë më 21 shtator.

Më sa duket, konsumatorët në SHBA do të kenë prioritet për të porositur iPhone 5, nëntë ditë para se fillojë shitja e tij në tërë territorin. Konsumatorët jashtë SHBA, për të blerë iPhone 5 duhet pritur më shumë pasi që Apple planifikon lançimin e stokut me produktin e ri më 5 tetor, i dedikuar zyrtarisht në tërë Evropën dhe vende të tjera të rëndësishme jo-amarikane. |geek.com| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE