SHPËRNDAJE

Sot Apple e bëri të ditur se produkti i fundit i tyre iPhone 5 do të jetë në shitje në shumë se 50 vende të reja gjatë këtij muaji, duke filluar nga Korea e Jugut të premten me 7 dhjetor. Një javë më vonë, iPhone 5 do të lansohet në tregjet e shteteve të tjera, ku janë të përfshirë:

Shqipëria, Antigua and Barbuda, Armenia, Bahamas, Bahrain, Bolivia, Brazili, Kili, Kina, Kosta Rika, Qipro, Ekuador, Grenada, Indonezia, Izraeli, Xhamajka, Jordania, Kuvajti, Maqedonia, Malajzia, Moldavia, Mali i Zi, Panama, Paraguai , Filipinet, Katari, Rusia, Arabia Saudite, Afrika e Jugut, Tajvani, Turqia, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Venezuela.

Pastaj, nga 21 dhjetor, iPhone 5 do të lansohet edhe në tregjet e shteteve mëposhtme:

Barbados, Botsvana, Kamerun, Republika Qendrore Afrikane, Egjipti, Guinea, Bregu i Fildishtë, Kenia, Madagaskar, Mali, Mauritius, Maroku, Nigeria, Senegali, St Kitts, St Lucia, St.Vincent dhe Grenadinet, Tunizia, Uganda dhe Vietnami. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE