SHPËRNDAJE

iPhone 5Është raportuar botërisht së versioni i ardhshëm i iPhone-it do të lansohet diku në muajin Qershor.
Sipas Macotakara, në edicionin e fundit të revistës japoneze MacFan është raportuar së smartphone-i Apple iPhone 5S do të zbulohet në një konferencë të organizuar më 20 Qershor kurse shitja e tij do të filloj menjeherë pas disa javë nga muaji Korrik.

Apple gjithashtu thuhet së në po të njëjtën ngjarje do të paraqes apo edhe shpallë një përditësim të ri të platformës së tyre iOS.

iPhone 5S pritet të shfaqet me procesor me të shpejtë A7, kamerën e përmirësuar dhe ndoshta edhe me çipin me gjurmë gishti për siguri nën butonin Home. |ameble|

SHPËRNDAJE