SHPËRNDAJE

Fox News reporter: A7 processor for the Apple iPhone 5S is 31% faster than the A6 chipSipas Clayton Morris, raportorë i rubrikës për teknologji informative në Fox News, smarphone i ardhshëm i Apple iPhone 5S do të ketë të integruar procesorin A7. Ky procesorë pritet të jetë 31% më i shpejtë sesa çipi i procesorit A6. Sipas tij, këto të dhëna janë të mbështetura në burime të sigurta nga njerëz të rëndësishëm brenda Apple.

Deri më tani kemi publikuar mjaft informacione rreth detajeve të ndryshme për iPhone-t e ardhshëm, duke përfshirë edhe detaje rreth komponentëve të tij.

Data e publikimit të këtyre produkteve akoma nuk është shpallur zyrtarisht, por sipas disa burimeve datat më të përfolura janë 10 shtator dhe 20 shtator.

Andaj, për ata që duan të blejnë një smartphone dhe janë ne mëdyshje për të vendosur se cilin smartphone ta blejnë, le te presim edhe pak dite për të parë se çfarë do te ofroje Apple këtë herë. |ameble|

SHPËRNDAJE