SHPËRNDAJE

Siç është e njohur, Apple ka lansuar dy modele të reja të iPhone 6 me madhësi të ndryshme të ekranit, 4,7 inç dhe 5.5 inç. Bazuar në disa thashetheme, si duket kompania Apple është duke punuar edhe në një model të ri të modelit iPhone 6 por me ekran më të vogël, 4 inç, i cili pritet të lanoshet në 2015.

iPhone 6 4 inç

Apple aktualisht ka dy versione të iPhone-it me ekranin 4 inç, iPhone 5s dhe iPhone 5C, edhe pse ka pasur thashetheme se iPhone 5C do të ndërpritet vitin e ardhshëm, ajo ndoshta do të mund të zëvendësohet me një iPhone 6 me ekran 4 inç.

Tani, sipas disa zërave, Apple po planifikon të nisë me një prodhim të modelit iPhone më madhësinë 4 i cili ndoshta mund të jetë edhe iPhone 6 Mini.

Nëse Apple do të nis me prodhimin e modelit iPhone 6 4 inç, atëherë ne mund të presim se ky model do të jetë në shitje paralel me modelin iPhone 5s, i cili pritet të vazhdojë të jetë në dispozicion edhe vitin e ardhshëm.

Nëse Apple do të konfirmon për prodhimin e modelit të ri të iPhone 6 me ekranin 4 inç, atëherë ne do të ju njoftojmë në kohë. /ameble

SHPËRNDAJE