SHPËRNDAJE

Apple ka publikuar dy reklama të reja për iPhone-et e tyre të ri 6 dhe 6 Plus, reklama të cilat si personazhe janë Jimmy Fallon dhe Justin Timberlake

Reklamat e iPhone -it mund ti shihni më poshtë, e para fokusohet në aftësinë për të bërë dhe për tu përgjigjur thirrjeve nga pajisjet Mac dhe iPad, duke përdorur iPhone-in.

https://www.youtube.com/watch?v=SrxtbB-z2Sc

Kurse e dyta shfaq lojërat në iPhone-in e ri, ku gjithashtu shpjegon procesorin e shpejt A8 të vetë kompanisë, i cili është përdorur në këto dy pajisje.

https://www.youtube.com/watch?v=3CEa9fL9nS0

Gjatë zezonit të festave pritet të shohim edhe reklama tjera për iPhone, duke u shfaqur kështu personazhet Justin Timberlake dhe Jimmy Fallon. /ameble

SHPËRNDAJE