SHPËRNDAJE

Prodhimi i shumë të priturit iPhone5 tashmë ka filluar. Ky lajm bombastik është shpallur në një bllog faqe të Apple-it në Japoni, në të cilin poashtu janë prezantuar edhe pretendimet e ardhshme të  kompanisë Apple. Bllogu ka bërë një përshkrim të iPhone5 ku pjesa e prapme është bërë nga materiali i qelqit dhe aluminit. Pra në  pjesën ku alumini nuk është përdorur, është përfshirë xhami. Ky model i ri i iPhone-it është në kontrast dhe diçka revolucionare në raport me iPhone të mëparshëm për arsye se pretendojnë që pjesa e prapme të prodhohet nga alumini, siç janë prodhuar iPad. |cnet.com| |appleinsider.com| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE