SHPËRNDAJE

LAJM I JASHTËZAKONSHËM NGA IPKO:

ipkoIPKO është bërë partner zyrtar dhe ekskluziv i kompanisë Apple.

Marrëveshja e re mes IPKO-së dhe Apple do të thotë që telefoni më i mirë nga Apple do të vijë ekskluzivisht në Kosovë, përmes operatorit më të mirë mobil, njofton IPKO nëpërmjet rrjetit social IPKO Rrethi Yt.

IPKO njofton se nga data 16 maj 2014 do të fillojë me ofrimin e iPhone 5S, telefonit më të avancuar nga Apple, gjigantit amerikan të teknologjisë, me të cilën IPKO ka nënshkruar marrëveshje zyrtare.

Me çfarë oferta do të shkon IPKO si dhe çfarë çmimi do të ketë modeli iPhone 5S i ofruar nga IPKO do të shohim edhe 3 ditë. /ameble

SHPËRNDAJE