SHPËRNDAJE

Ka filluar një kampanjë e kompanisë IPKO me moto, I kemi rrokë “dy zogj me 1 guri”! Me këtë moto IPKO njofton se janë zbritur çmimet dhe janë rrit pakot e internetit në mobil.

Tani konsumatorët mund të zgjedhin ndonjërën prej super-pakove si më poshtë:

  • PAKO1 – WEB L me 150 MB, për vetëm 0,95 € / muaj
  • PAKO2 – WEB XL me 400 MB, për vetëm 1,95 € / muaj
  • PAKO3 – WEB XXL me 1000 MB, për vetëm 4,95 € / muaj

Si bëhet aktivizimi i pakos? Aktivizimi bëhet thjeshtë, duke dërguar SMS në numrin 123 me fjalën e pakos.

  • Nëse aktivizoni “L 100”, atëherë do t’i fitoni 5 MB falas,
  • Nëse aktivizoni “XL 400”, atëherë do t’i fitoni 30 MB falas,
  • Nëse aktivizoni “XXL 1000”, atëherë do t’i fitoni 100 MB falas.

Për më shumë info kliko këtu.  |ameble|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE