SHPËRNDAJE

Nëpërmjet faqes zyrtare në Facebook, IPKO njofton për lajmin se kohë pas kohe, në internet janë duke u shfaqur faqe keqdashëse të cilat keqpërdorin emrin e kompanisë IPKO për t’i mashtruar përdoruesit e internetit, të cilëve synojnë tu marrin të dhëna shumë të ndjeshme personale, si: numrin e telefonit, emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, në këmbim të shpërblimeve të rrejshme, si SMS apo telefona mobil falas.

Njëra prej tyre është edhe www.ipko-gratis.net , e cila ka qëllimin e njëjtë – mashtrimin e përdoruesve të pavëmendshëm.

Të keni parasysh këto instruksione të dhëna nga IPKO. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE