SHPËRNDAJE

Me synimin për t’i përmbushur të gjitha nevojat e konsumatorëve të saj për komunikim, sot IPKO ka lansuar dy pako të reja postpaid mujore – Mujore S dhe M, me minuta dhe SMS kombëtar, si dhe internet të shpejtë mobil në 3G. 

IPKO Mujore S ofron 300 minuta, 300 SMS dhe 300 MB internet 3G për 10 euro në muaj, ndërsa IPKO Mujore M ofron 500 minuta, 500 SMS dhe 500 MB internet 3G për 15 euro në muaj.

Aktivizimi i pakos mujore bëhet pa depozitë, pa kosto të aktivizimit, ndërsa përdoruesve u është dhënë mundësia që menaxhimin e faturës së tyre ta bëjnë krejtësisht online.

Përveç bisedave dhe mesazheve të shumta, përdouresit e pakove Mujore S dhe M, gjithashtu do të mund të pranojnë edhe 1GB internet mobil 3G për gjashtë muajt e ardhshëm, nëse ata e nënshkruajnë kontratën e tyre gjatë periudhës promocionale. Çmimet e pakove me zbritje prej 50 për qind vlejnë deri më 15 janar 2014.

“Pakot e reja mujore i kushtohen të gjithë përdoruesve tanë të cilët duan që të kenë komunikim të pandërprerë, pa menduar për rimbushjen e telefonit të tyre mobil, apo se drejt cilit operator mobil në Kosovë ata po e drejtojnë thirrjen e tyre” ka thënë Robert Erzin, drejtor ekzekutiv në IPKO.

“Dhe për ta përmirësuar edhe më shumë përvojën e përdorimit të pakove të reja mujore, përveç megabajtëve ekzistues në pako, ne kemi shtuar edhe 1GB internet 3G falas, për 6 muajt e ardhshëm, si dhe e kemi zbritur çmimin e pakove për 50 për qind” ka shtuar më tej Erzin.

Abonimi në Mujore S dhe Mujore M mund të bëhet me kontratë, në cilindo nga dyqanet e IPKO-së në Kosovë. Pagesa e faturës mujore mund të bëhet në dyqanet e IPKO-së, distributorët e autorizuar të kompanisë, SMS top-up, ATM top-up apo me kartelë rimbushëse.

IPKO njihet si operatori i parë mobil, sa i përket çmimeve të volitshme, kualitetit të shërbimeve, stabilitetit dhe mbulueshmërisë së rrjetit të telefonisë mobile në Kosovë, ndërsa mbetet operator ii parë dhe i vetëm me rrjetin 3G.  |ipko||ameble|

[youtube id=”2fwuXzowU2A” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE