SHPËRNDAJE

IPKO - Telefonia Fikse Falas

Telefonia fikse FALAS!

Telefonia e IPKO-së me thirrjet më të lira drejt telefonisë mobile të të gjithë operatorëve, zbret çmimet përgjysëm më lirë.

Nëse keni pako aktive të internetit, telefononi menjëherë në 038/049 700 700 për të konfiguruar telefonin fiks pa kosto shtesë, dhe ju mund të filloni të komunikoni me më të dashurit tuaj FALAS!

Mbani kontaktet – vetëm telefoni fikse!

Mbani kontaktet me shokët dhe familjen tuaj, me telefoninë fikse nga IPKO.

  • Thirrje ndërkombëtare prej 10 centë në minutë
  • Instalimi dhe numri – FALAS
  • Parapagimi: 0 € – për 1 vit, me 1 € mbushje falas në llogarinë tuaj
  • Llogarinë mbusheni kur të doni dhe sa të doni

IPKO cmimorja

 

 

 

 

Rimbusheni llogarinë tuaj në çdo hap, në çdo kohë:

  • Prepaid
  • Mbusheni llogarinë tuaj sa të keni nevojë
  • Tek dyqanet IPKO
  • Tek distributorët e autorizuar, ku shihet shenja IPKOmat.
SHPËRNDAJE