SHPËRNDAJE

Platforma inovative nga IPKO quhet “TVim” e cila ka bërë që televizioni digjital tani të bëhet personal, dhe të mund të shikohet nga pajisjet e ndryshme mobile brenda shtëpisë.

Shihni online kanalet më interesante të IPKO-së. Shko në tvim.tv apo shkarko aplikacionin në telefonin tuaj mobil për t’u regjistruar duke përdorur përdoruesin dhe fjalëkalimin e platformës e marrë në IPKO, kur keni nënshkruar kontratën e shërbimit të televizionit digjital.

Të gjithë përdoruesit e pakove Duo Family, Trio, Quatro dhe Premium do të mund ti shikojnë kanalet e përzgjedhura të TVim.  Përfitoni nga oferta jonë promocinale, merrni TVim FALAS deri më 31 Mars.

Të listuara sipas llojit të platformës, gjenden të gjitha kanalet e TVim.

Pas përfundimit të ofertës promocionale, ju do të mund vazhdoni të shijoni eksperiencën e televizorit tënd personal për vetëm 5 euro në muaj.

Për të shikuar TV përmes kompjuterit personal apo laptopit, vizito: www.tvim.tv

Për të shkarkuar aplikacionin për pajisjet me iOS (iPhone ose iPad) vizito: www.tvim.tv/ios

Për të shkarkuar aplikacionin për pajisjet me Android vizito: www.tvim.tv/android |ipko| |ameble|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE