SHPËRNDAJE

Si të keni logot e operatorëve në iPhone-in tuaj është shpjeguar nga kolegët tanë nga iPhone-shq.

Këto logo mund ti merrni duke ndjekur hapat si në vijim.

Vërejtje: Nëse keni te instaluar Zappelin, ju lutem fshijeni njëherë pastaj ndiqni hapat në vijim:

  1. Hapeni Cydia,
  2. Shkoni tek Manage,
  3. Hapeni Source,
  4. Shtoni ketë source: http://cydia.kasski.org
  5. Shkoni tek: KaSski Repo dhe instalojeni Kosova Carriers.
  6. Beja Respring dhe shkoni Settings, në fund e keni Zeppelin hapeni dhe kërkoni logon e duhur.

Kjo ishte një ndihmë për të gjithë ju që dëshironi të keni logot e Ipkos, Valës ose Z-mobile në pajisjen tuaj iPhone. |iPhone-shq| |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE