SHPËRNDAJE

IPKO vjen edhe me një inovacion të ri – “Kujdes për konsumatoret Online dhe në Facebook”!

IPKO me inovacion të ri

Aplikacioni funksionon si një motor kërkimi, në të cilën përdoruesit mund të parashtrojnë pyetje të reja apo të zgjedhin ndonjërin nga 100 pyetjet më të shpeshta për produktet dhe shërbimet e IPKO-së. Më pas ata duhet të presin përgjigjen nga agjentët e dedikuar të kompanisë për mbështetje ndaj konsumatorëve.

Klikoni në support.ipko.com ose në aplikacionin e integruar në Facebook (butonin “IPKO Online Support”), dhe na tregoni përshtypjet tuaja të para thuhet në rrjetin social IPKO Rrethi yt. |ameble|

SHPËRNDAJE