SHPËRNDAJE

Me në fund Apple ka lëshuar përditësimin iTunes 11 dhe tani është në dispozicion për përdoruesit e OS X dhe Windows-it. Përditësimi për OS X është përmes Mac App Store dhe përdoruesit e Windows mund ta shkarkoni këtu.

Apple ka rimodeluar krejtësisht ndërfaqen e iTunes për të bërë atë shumë më të pastër së kurrë më parë. Një tipar i ri në iTunes 11 është pamja e zgjeruar qe u mundëson përdoruesve të shohin përmbajtjen e plotë te një albumi.

Tipar tjetër kyç i futur në iTunes 11 është Up Next e cila u mundëson përdoruesve për të zgjedhur këngët e ardhshme që duan të luajnë madje edhe të krijojnë një listë në radhë e cila përfshin disa këngë.

Tipar më i madh i futur ne iTunes 11 është integrimi i saj me iCloud, e cila ka shërbimin e vetë, dhe kjo i lejon përdoruesit për të hyrë në media të iCloud. Kjo funksionon në të gjitha pajisjet e Apple-s. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE