SHPËRNDAJE

Apple iTunes të Dielën me 28 Prill mbush 10 vjet. Kompania Apple ka postuar një status duke shkruar “Një dekadë me iTunes “(A Decade of iTunes), duke festuar kështu 10 vjetorin e dyqanit muzikor online shumë të njohur iTunes Store.

Disa fakte interesante gjatë kësaj kohë janë, kur iTunes Store kishte filluar më 28 Prill 2003 në total kishte vetëm 200 mijë këngë në dispozicion për tu blerë, dhe nga ajo kohë Apple nëpërmes iTunes ka shitur më shumë se 25 miliard këngë.

Një vështrim gjatë viteve për iTunes, se sa ka pasur dhe shitur deri me sot, gjithashtu për rivalët e saj kryesorë në muzikë: Google, Amazon dhe Spotify është paraqitur më poshtë nga GigaOM. |ameble|

itunes-timeline

SHPËRNDAJE