SHPËRNDAJE

Pasi që dje është zyrtarizuar sistemi i ri operativ nga Microsoft Windows Phone 8.1, tani më është shfaqur edhe video zyrtare në të cilën janë prezantuar risit, mundësit si dhe funksionet e reja që do të ofrohen në Windows Phone 8.1.

[youtube id=”cAu0YgPnuXM” width=”600″ height=”350″]

Përdoruesit e platformës Windows Phone tani më do të kuptojnë se çfarë mund të përfitojnë nga sistemi i ri nga Microsoft. /ameble

 

SHPËRNDAJE