SHPËRNDAJE

Pyetja është se si ndiheni nëse posedoni syzet Google Glass? Google u është përgjigjur kësaj pyetje duke postuar informacione më shumë rreth projektit Google Glass, duke përfshirë këtu edhe ndërfaqen nga ana e përdoruesit, nëpërmjet një seri fotografive dhe videove. Ju mund të shihni ndërfaqen përdoruese dhe disa nga karakteristikat e xhamit në galeri. Këto në fakt nuk kanë lente para syve tuaj, vetëm një ekran të vogël që shikohet nëpërmjet një bllok qelqi të pasqyruar.

Megjithatë, fotot (më poshtë) të postuara në faqen e internetit Google Glass Project, tregojnë rreth asaj se si punon xhami. Video gjithashtu tregon edhe më shumë. Shijoje. |ameble| 

[youtube id=”v1uyQZNg2vE” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE