SHPËRNDAJE

Japan Display ka prezantuar ekranin letër i cili ka aftësi për të shfaqur video të plotë më ngjyra. Kjo teknologji e re është një ekran LCD ultra i hollë. Fillimishtë janë prodhuar dy versione që dallojnë në reflektim dhe ngjyra, të dyja këto kanë kontrast prej 30:1 ratio, dhe konsumin e energjisë e kanë 3 mW.

Nuk ka ende detaje së kur këta ekran të ri do të jenë në dispozicion në pajisje të ardhshme, për me shumë detaje shih videon e paraqitur me poshtë. |digInfo|

[youtube id=”mdXu9jmTI2A” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE