SHPËRNDAJE

Google ka publikuar shifrat më të fundit për përdorimin e versioneve Android. Sipas asaj çfarë kanë publikuar, Android Jelly Bean tani për herë të parë është prezent në më shumë se 40% e të gjitha pajisjeve Android.

Android Stats

Siç po e shihni edhe në foton më sipër, në vendin e dytë është versioni Android Gingerbread i cili është 33% në pajisje Android që pason me Android Ice Cream Sandwich në 22.5 % të smartphone-ve Android dhe Tablet.

Përqindja e mbetur është e ndarë në mes në me Froyo 2.5%, Eclair 1.2% dhe 0.1% për Donut, detajet e plota mund ti gjeni në uebfaqen Android Developers. |ameble|

SHPËRNDAJE