SHPËRNDAJE

ht_google_calendar_iphone_02_jc_150310_4x3_992Preferoni që telefoni juaj i mençur të jetë iPhone, por keni dëshirë që në kalendarin e Google të mbani listën e ngjarjeve dhe të regjistroni planet për të ardhmen tuaj?

Tani ky nuk është një problem. Google Calendar sapo është lansuar edhe për iPhone dhe tanimë është pjese e App Store të Apple, nga ku mund edhe te shkarkohet.

Pamja dhe koncepti i Google Calendar në Iphone mbetet po i njëjti siç është edhe në Android dhe ofron paraqitjen e termineve, ngjarjet e Gmail, mbështetje të përgjithshme për llogarinë tuaj të gmail, etj..

Pra të gjitha opsionet që mund ti gjeni në Google Calendar në Android, tani mund ti gjeni edhe në  aplikacionin për IOS. /ameble

[youtube id=”t4vkQAByALc” width=”600″ height=”350″]

 

 

SHPËRNDAJE