SHPËRNDAJE

Fujifilm ka njoftuar për daljen në treg të modelit të ri FinePix SL300, duke vazhduar kështu me traditën e njohur te seriave S në kamera digjitale.

Fujifilm ne ketë model ka sjell cilësi në imazhin e fotografisë, është e kombinuar mirë ne dizajn dhe e përshtatshëm gjatë përdorimit dhe transportit. Fujifilm FinePix SL300 përmban 14 megapixel, sensor CCD, sensor për stabilizimin e imazhit, 30x zoom optik 24-720mm, 720p HD Video me 30fps, 3inç LCD ekran i ndriqueshëm, gjithashtu auto-fokusi është përmirësuar dukshëm në këtë model. Bateria që posedon është litium-ion. SL300 vjen me blic të brendshëm dhe pjesën mbajtse për ekstra blic të jashtëm.

Fujifilm FinePix SL300 jap dy vjet garancion dhe është në dispozicion nga kjo javë. |ameble|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE